Alla blir vinnare.

Sveriges Piggaste Klassrum är en tävling där vi samlar de bästa idéerna för en mer aktiv arbetsmiljö för alla som går i skolan. Alla klasser på alla skolor i Sverige är välkomna att delta. Du som är lärare skickar tillsammans med dina elever in ert bästa tips på hur ni skapar ett piggare klassrum. De vinnande bidragen kommer att publiceras på hemsidan och ge andra klasser i Sverige möjlighet att inspireras av det ni gör. På samma sätt kan du ta del av andras bidrag för att få nya idéer och inspiration.

Tävlingsregler

Skicka in ert bidrag på vad er skola/klass gör för just din klass ska utses till Sveriges Piggaste Klassrum! Det går bra med bild, film eller en kort beskrivande text på vad ni gör och varför ni gör det. Det är inte det mest avancerade bidraget som kommer att vinna utan det bidrag som gör mest nytta och som är enkelt att genomföra. Vi värderar aspekter som inkludering, enkelhet att genomföra med små medel och att det görs av er klass idag.

Tävlingsperioden är från den 15/4 till och med den 17/5 2019.
De vinnande bidragen kommer utses av ActiveS senast 25/5. Vinnarna kommer att presenteras via sociala medier, e-post och på våra hemsidor www.piggasteklassrum.se samt www.actives.se

Vi utser 10 vinnare som kan välja på 1 st Pop by ActiveS eller 2 st ActiveS Sittbollar.

Tips för ett bättre bidrag.

Tänk på att ert bidrag ska beskriva någonting ni redan gör för att skapa ett piggare klassrum. När juryn väljer ut vinnarna kommer de att värdera rörelse och fysiskt aktivitet högt. Ju enklare det är för elever och lärare att använda metoden i sin vardag dessto bättre är det. Det är då det har som störst potential att bli en god vana.